AB Midden Nederland

Over de opdrachtgever

Uitzendbureau AB Midden Nederland is één van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, groenvoorziening, techniek, bouw, fruitteelt, transport en grond-, weg- en waterbouw. Als uitzendbureau leveren zij medewerkers met de juiste mentaliteit, opleiding en ervaring, die samen met de klant werken aan een gezond bedrijf.

 

Probleemstelling

Hoe komt AB Midden Nederland tot een recruitmentsite waar online solliciteren vanuit alle devices mogelijk is. En een ATS dat aan de ICT infrastructuur van AB Midden Nederland kan worden gekoppeld en daarnaast een optimale candidate experience oplevert? Om een professioneel en up-to-date recruitmentproces te komen is het belangrijk om tot een goede vacature presentatie en kandidaat vriendelijk sollicitatieproces in te richten. Echter daarnaast is het ook belangrijk dat AB Midden Nederland zich goed als werkgever kan presenteren en Employer Branding online goed wordt ondersteund.

 

Onze oplossing

Een separate recruitment website met een heldere, open structuur en op de homepage duidelijke calls-to-action. Een SEO-geoptimaliseerd recruitmentplatform dat direct gekoppeld wordt aan het ATS WebQube. Een goed vindbare vacaturepagina die door Google al snel wordt opgepikt en met een heldere navigatie een soepele kandidaat ervaring creëert. Met alle relevantie informatie op de vacature detailpagina is een goede conversie bewerkstelligd. Verder is er door het ATS zowel het beheer van het sollicitatieproces als het beheren van de talentpool een stuk eenvoudiger geworden.

 

Het eindresultaat

De site is volledig adaptief en dat maakt het gebruik van de recruitmentsite ook op de smartphones en tablets makkelijk. Verder is de site volledig geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube. Hierin is het onder andere mogelijk om grote hoeveelheden sollicitanten te registreren en te verwerken. De werving kan hierdoor efficiënt en consequent plaatsvinden met toch een optimale sollicitatie ervaring voor werkzoekenden.

Live sinds:

22 september 2017

Categorie
Services