Big Bazar

Over de opdrachtgever

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. Wij zijn in 2007 begonnen met onze eerste winkel in Apeldoorn en inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België!

Bij Big Bazar kun je zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige omgeving. Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade. Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat ook nog eens snel wisselt en wordt vernieuwd.

 

Het eindresultaat

Een gebruiksvriendelijke en online vindbare site met een prettige sollicitatie ervaring voor kandidaten, een efficiënt recruitmentsysteem voor de verwerking van de sollicitaties en de juiste Employer Branding. De site is volledig adaptief en dat maakt het gebruik van de recruitmensite ook op de smartphones en tablets makkelijk. Verder is de site volledig geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube. Hierin is het onder andere mogelijk om grote hoeveelheden sollicitanten te registreren en verwerken en wordt tijdens een sollicitatie van een sollicitant direct en automatisch getoetst of hij geregistreerd staat in het Waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel. De werving van Big Bazar kan hierdoor efficiënt en consequent plaatsvinden met toch een optimale sollicitatie ervaring voor werkzoekenden. Ook de pre-selectietool ApplyApp maakt het integer en efficiënt selecteren van grote aantallen sollicitanten mogelijk.

Live sinds

10 november 2014

Redesign

augustus 2018

Oplossingen

Recruitmentsite
Applicant Tracking via webQube

Categorie
Retail