Blokker Holding

Floyd & Hamilton heeft het online recruitment proces en de employer branding van Blokker Holding naar een veel hoger niveau getild!

– Agnes Schrijver, Blokker Holding

Over de opdrachtgever

Blokker Holding is de grootste non-foodretailer van Nederland en is actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen. Wat in 1896 begon als een kleine familieonderneming, is door de jaren heen uitgegroeid tot een retailconcern van tien winkelformules, verspreid over acht landen, met circa 2.400 winkels en 22.000 medewerkers

 

Inmiddels heeft Blokker Holding besloten in verband met de verkoop van een groot aantal labels (Leen Bakker, Intertoys, Xenos) haar overkoepelende activiteiten te beëindigen. Dit betekende ook het einde van de overkoepelende recruitmentsite.

Het eindresultaat

Een gebruiksvriendelijke en online goed vindbare site met een prettige sollicitatie ervaring voor kandidaten, een efficiënt recruitmentsysteem voor de verwerking van de sollicitaties en de juiste Employer Branding. De site was volledig adaptief en dat maakt het gebruik van de recruitmentsite ook op de smartphones en tablets makkelijk. Verder was de site volledig geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube. Hierin was het onder andere mogelijk om grote hoeveelheden sollicitanten te registreren en verwerken. Een koppeling met AFAS maakte een goede administratieve verwerking van aangenomen nieuwe medewerkers mogelijk.

 

Live sinds

12 september 2016

Oplossingen

Recruitmentwebsite
Applicant Tracking via webQube

Categorie
Retail