Novamedia

Waar veel leveranciers moeite hebben hun eerdere beloften na te komen, overtreft Floyd & Hamilton telkens weer onze verwachtingen

– Daan Willem Vermolen, Novamedia

Over de opdrachtgever

Novamedia is een marketing- en mediabedrijf met een maatschappelijke missie. Novamedia gelooft dat de wereld gebaat is bij sterke maatschappelijke organisaties en goed geïnformeerde burgers. Maatschappelijke organisaties zijn er ofwel om direct hulp te bieden ofwel om duurzame verbetering na te streven van de inrichting van de samenleving. In beide gevallen speelt kennis en goede informatie een belangrijke rol. Van oudsher is Novamedia actief via nieuwe en traditionele media. Op het vlak van uitgeverijen is Novamedia actief met de volgende dochterondernemingen: Uitgeverij Nieuw Amsterdam/Wereldbibliotheek, boekenclub ECI en boekhandel Scheltema in Amsterdam.

 

Het eindresultaat

Een gebruiksvriendelijke en online vindbare site met een prettige sollicitatie ervaring voor kandidaten, een efficiënt recruitmentsysteem voor de verwerking van de sollicitaties en de juiste Employer Branding. De site is volledig adaptief en dat maakt het gebruik van de recruitmensite ook op de smartphones en tablets makkelijk. Verder is de site volledig geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube. Hierin is het onder andere mogelijk om grote hoeveelheden sollicitanten te registreren en verwerken en wordt tijdens een sollicitatie van een sollicitant direct en automatisch getoetst of hij geregistreerd staat in het Waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel. De werving van Novamedia kan hierdoor efficiënt en consequent plaatsvinden met toch een optimale sollicitatie ervaring voor werkzoekenden. Ook de pre-selectietool ApplyApp maakt het integer en efficiënt selecteren van grote aantallen sollicitanten mogelijk.

Live sinds

10 juni 2015

Oplossingen

Recruitmentsite
Applicant Tracking via webQube

Categorie
Charity