Securitas

“Securitas wilde de veelzijdigheid van haar dienstverlening en de carrièremogelijkheden voor de verschillende doelgroepen stijlvol in beeld brengen met duidelijke informatie en goede conversies.
Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat”.

– Ramses Serno, Floyd & Hamilton, Projectmanager Werken-bij-Securitas

Over de opdrachtgever

Securitas Group is een Zweeds beveiligingsbedrijf en één van de grootste bedrijven op dat gebied ter wereld. Securitas heeft vestigingen in 50 landen met in totaal 300.000 medewerkers in dienst. Securitas hecht dan ook veel waarde aan haar ‘human capital’ en probeert haar medewerkers te inspireren, motiveren en ondersteunen om zo de persoonlijke en gezamenlijke ambities te realiseren.

 

Probleemstelling

Securitas had een verouderde recruitmentsite waarop mobiel solliciteren nog niet mogelijk was en die voor zoekmachines niet geoptimaliseerd was. Daarnaast werd bij vacatures nog weinig relevante extra content getoond en dit kwam met name ook omdat de koppeling met het ATS nog niet interactief was.

 

Onze oplossing

In een coproductie met Securitas het ontwerpen en bouwen van een geheel nieuw recruitmentplatform, gebouwd op een moderne stack en met een interactieve koppeling met PeopleXS. Op basis van een grondige analyse van de vorige recruitmentsite van Securitas zal een groot aantal verbeteringen doorgevoerd worden en wordt de site volledig adaptief. Hierdoor is mobiel solliciteren mogelijk en eenvoudig.

 

Het eindresultaat

Een fraai en aansprekend recruitmentplatform. De recruitmentsite heeft een heldere navigatie waardoor het een soepele kandidaatervaring creëert. Met alle relevante informatie op de vacaturedetailpagina, is een goede conversie bewerkstelligd. Door middel van de koppeling met het ATS is zowel het beheren van het sollicitatieproces als het beheren van de talentpool eenvoudig voor Securitas recruiters. Met de volledige adaptieve site kun je op alle devices eenvoudig solliciteren.

 

Naast de reguliere koppeling met het ATS ten behoeve van het plaatsen van vacatures en het verwerken van sollicitaties, is er nog een uitgebreide koppeling gerealiseerd. Deze koppeling maakt het mogelijk om content met elkaar te verbinden en ook om de landingspagina’s en communicatietemplates persoonlijk te maken.

Live sinds

24 juni 2016

Oplossingen

Recruitmentsite
Applicant Tracking via koppeling
Preselectie via ApplyApp

Categorie
- In Progress -, Facilities, Services