Takeaway – Thuisbezorgd

Over de opdrachtgever

Takeaway.com, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden, dat in 2000 is opgericht door de toen 21-jarige student Jitse Groen. De naam van de eerste website is nu een van vele, die vallen onder Takeaway.com, dat een aantal soortgelijke websites in andere landen onderhoudt. Na 2015 is het bedrijf zowel door autonome groei als door overnames (Lieferando.de en Just Eat Benelux) sterk gegroeid. Het hoofdkantoor van Takeaway.com is begin 2016 verhuisd van Utrecht naar het Amsterdamse Oosterdokseiland. In totaal heeft de organisatie ruim 800 medewerkers in dienst.

Het eindresultaat

Een prachtige, data-driven recruitmentplatform dat erg goed aansluit bij de employer branding campagne van Takeaway. De vacatures worden in 5 landen in eigen taal (of talen) getoond, zijn goed vindbaar en gekoppeld aan WebQube. De vacature overzichten zijn aangevuld met inspiratie- en informatiepagina’s in een volledige (en ook weer per land aangepaste) recruitmentsite.

De nieuwe recruitmentsite toont aan hoe je informatie op een aansprekende manier kan presenteren en hoe je je als werkgever een geclaimde arbeidsmarktrol goed kan uitdragen.

Categorie
- Latest -, Retail, Services