Welkoop

  • Homepage Werken bij Welkoop

Over de opdrachtgever

Welkoop Retail is de organisatie achter de Welkoopwinkels. In de winkels van Welkoop werken zo’n 1.200 collega’s. Op het hoofdkantoor en distributiecentrum in Ede zijn dat er ongeveer 100. Allemaal mensen met hart voor tuin en dier die met plezier werken bij Welkoop.

 

Probleemstelling

Hoe kom je tot een recruitmentsite waar online solliciteren vanuit alle devices mogelijk is en een ATS dat aan de ICT infrastructuur van Welkoop kan worden gekoppeld en een optimale candidate experience oplevert. Om te komen tot een professioneel en up-to-date recruitmentproces is niet alleen nodig dat de vacatures goed worden gepresenteerd en dat het sollicitatieproces zeer kandidaat vriendelijk is ingericht, maar ook dat Welkoop zich goed als werkgever kan presenteren en Employer Branding online goed wordt ondersteund.

 

Het eindresultaat

Een gebruiksvriendelijke en online vindbare recruitmentsite met een prettige sollicitatie-ervaring voor kandidaten. Verder is de site voorzien van de nodige branding om kandidaten het ‘Welkoop gevoel’ te geven. De site is volledig adaptief en dat maakt het gebruik van de recruitmentsite ook op de smartphones en tablets makkelijk. Verder is de site volledig geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube.

Live sinds

7 mei 2016

Oplossingen

Recruitmentsite
Applicant Tracking via webQube

Categorie
Retail