z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Een optimaal wervingsplatform wordt gezien als een essentieel onderdeel van recruitment en Employer Branding. Floyd & Hamilton is al 10 jaar toonaangevend in recruitment technologie en laat al haar expertise samenkomen in een nieuwe standaard: Recruitment-Website.nl. Dit concept stelt organisaties in staat om binnen 6 weken een kwalitatief recruitment platform neer te zetten zonder opstartkosten.
De nieuw ontwikkelde technologie is gebaseerd de best practices van Floyd & Hamilton bij zo’n 100 klanten waaronder Coolblue, Hunkemöller, Eneco, de Bijenkorf, Mediq, Vopak, Capgemini en G4S. “Het is mooi dat de hoge standaard van Floyd & Hamilton nu voor meer organisaties beschikbaar is.” aldus Ramses Serno en Karlien Donders, oprichters van Floyd & Hamilton. “We hadden de ambitie om alles wat we in de afgelopen jaren ontwikkeld hebben samen te laten komen in een nieuw concept, waarmee we binnen 6 weken een recruitment website geheel in huisstijl opleveren met de componenten die bewezen bijdragen aan een dergelijk platform. Zonder initiële kosten en inclusief een uniek voor recruitment doeleinden ontwikkeld Content Management Systeem, een Analyse Dashboard met inzicht in het gehele recruitment proces en een geïntegreerd of gekoppeld Applicant Tracking Systeem. Standaard, maar wel een hele hoge standaard”.

De oprichters zijn ervan overtuigd dat Recruitment-Website.nl een waardevolle aanvulling is op de huidige dienstverlening: “Met Floyd & Hamilton doen we maatwerk trajecten voor onze klanten waarbij een volledig customized recruitment platform wordt ontwikkeld tijdens een diepgaande co-productie. Recruitment-Website.nl biedt een gestandaardiseerd, flexibel platform, maar wel met dezelfde unieke technologie onder de motorkap”.