z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Het Amsterdamse HR-tech bedrijf Floyd & Hamilton, vooral bekend als ontwikkelaar van innovatieve en toonaangevende werken-bij-websites, heeft per 1 oktober Janna van Goor (41) aangesteld als operationeel directeur. In haar nieuwe functie geeft Van Goor leiding aan de project- en serviceorganisatie van Floyd & Hamilton. Ze draagt hierbij zorg voor de optimale klantbeleving en het verlenen van het juiste serviceniveau voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Floyd & Hamilton groeit ontzettend hard – naast van Goor werden onlangs ook projectmanagers Roxanne Willems (voorheen werkzaam bij Treatwell) en Joni Blesgraaf (voorheen werkzaam bij Groupon Nederland) aan het team toegevoegd.
Met meerdere jaren ervaring op zowel operationeel als HR-gebied, is Van Goor een mooie aanwinst voor het HR-tech bedrijf. Zo trad ze in 2002 in dienst als consultant bij uitzendbureau USG People, waar ze later operationeel manager werd. Hierna vervulde ze bij The European Partition Group de rol van Manager Business Development. De afgelopen vier jaar was Van Goor werkzaam bij het innovatieve ZZP-platform Jellow, waar ze eveneens operationeel manager was. Mede onder haar leiding is het platform uitgegroeid van start-up tot volwassen bedrijf.

Van Goor ziet haar overgang naar Floyd & Hamilton als een uitdagende stap: “Floyd & Hamilton is in een paar jaar tijd een zeer belangrijke speler op de markt geworden. Daarnaast timmert de organisatie flink aan de weg en heeft waanzinnig mooie opdrachtgevers aan zich weten te binden. Ik kijk ernaar uit om straks met een sterk team aan projecten te mogen werken voor bedrijven als Coolblue, Blokker, WE Fashion, innogy en Capgemini.”

Ramses Serno, CEO van Floyd & Hamilton, is blij met de komst van Van Goor: “We maken een zeer positieve ontwikkeling door. Veel mooie organisaties kiezen voor onze dienstverlening, wat betekent dat wij onze organisatie continu moeten blijven versterken. Met de ervaring van Janna en de uitbreiding van het projectteam kunnen we de verdere groei goed faciliteren zodat we het kwaliteitsniveau van onze service kunnen behouden.”