z Whitepaper
Recruitment Software en Websites
Online recruitmentspecialist Floyd & Hamilton heeft per 1 december een nieuw teamlid verwelkomd met de aanstelling van Liesbeth Dusseljee (44) als Sales Manager. In haar nieuwe functie is Dusseljee verantwoordelijk voor de uitbreiding van het bestaande klantportfolio. Daarmee treedt zij toe tot het management van Floyd & Hamilton en gaat meedenken over de sales en marketingprocessen van de organisatie. De ontwikkelaar van werken-bij-websites van onder andere Hunkemöller en Coolblue maakt een sterke groeispurt door. Met Dusseljee aan boord kan deze groei doorgezet worden.

Katalysator voor bedrijfsgroei

Dusseljee neemt een schat aan recruitment- en saleskennis mee naar Floyd & Hamilton. De afgelopen vier jaar was zij actief als Accountmanager Media voor Indeed.com waar ze intensief samenwerkte met mediabureaus in de Benelux. Daarvoor was Dusseljee onder andere werkzaam als Recruitment Consultant bij LinkedIn en als Key Accountmanager New Business bij Monsterboard. In deze periodes heeft ze een aandeel gehad in de sterke groei die de organisaties hebben doorgemaakt.

“Ik had gelijk een klik met het managementteam”, zegt Dusseljee. “Het team kan binnen no-time een strak online recruitmentplatform opleveren en is enorm gemotiveerd. Daarnaast laten hun innovatieve websites een candidate journey zien die baanbrekend is. Als Sales Manager ligt voor mij enerzijds de uitdaging in het verkennen van nieuwe markten en anderzijds de kans om het verschil te maken in de branche. Waar laten concurrenten nog steken vallen en kunnen wij stappen zetten? Ik kijk ernaar uit om Floyd & Hamilton te helpen om op een duurzame manier verder te groeien.”

Door zowel haar project- als salesmanagementvaardigheden in de recruitmentwereld is ze een grote aanwinst voor het bedrijf. “Liesbeth voegt een flinke dosis kennis en kunde toe aan ons team,” zegt Ramses Serno, directeur en oprichter van Floyd & Hamilton. “We hebben de afgelopen tijd veel ervaren mensen in ons team verwelkomd, waaronder nu dus ook Liesbeth. Met dit sterke team bouwen we vol vertrouwen verder aan Floyd & Hamilton. Ik kijk dan ook erg uit naar de nieuwe markten die we in 2019 samen gaan verkennen.”