z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Wij vonden het begin januari tijd voor een korte terugblik op onze best gelezen blogs in 2019. Lees de top 3 en alle overige blogs direct op onze website.

Verbeter jouw candidate experience

In recruitment is beleving een belangrijk uitgangspunt, ook wel de candidate experience of kandidaatervaring genoemd. De candidate experience is de ervaring die een sollicitant heeft met een (potentiële nieuwe) werkgever tijdens de oriëntatie en de sollicitatie op de nieuwe baan. Het betreft hier de periode van het eerste contact tot aan het laatste contact. Het is belangrijk om een goed imago, employer brand, te creëren bij de sollicitant. In de recruitmentwereld wordt dit proces de applicant journey genoemd.

Verbeter jouw candidate experience
Wat houdt referral recruitment precies in?

Wat houdt referral recruitment precies in?

Referral recruitment klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. Het is namelijk niet meer dan het werven van nieuwe medewerkers via het bestaande (medewerkers) netwerk. Het opzetten van een referral programma is hierbij een uitkomst. Tenminste als je het goed uitwerkt en aanpakt.

5 tips om jouw recruitmentproces te verbeteren

De afgelopen jaren hebben veel organisaties intern een recruitmentafdeling opgezet of sterk aangepakt. Door het aannemen van (corporate) recruiters en het opbouwen van deze interne recruitmentafdeling proberen ze grip te houden op het recruitmentproces en efficiënter te werk te gaan. Momenteel zijn veel organisaties actief bezig met het efficiënt indelen van het recruitmentproces, met als doel het recruitmentproces te optimaliseren op het gebied van efficiëntie. Wij hebben enkele tips voor je op een rij gezet.

5 tips om jouw recruitmentproces te verbeteren
Download onze gratis whitepaper

Download onze uitgebreide whitepaper

Wil je direct alles weten over hoe je een recruitmentsite inricht en waar je op moet letten? Download dan nu ons gratis whitepaper via https://www.floydhamilton.nl/downloads. En ga direct aan de slag met (het verbeteren van) jouw recruitmentsite.