z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Er worden regelmatig onderzoeken en prijzen weggeven op het gebied van recruitment. WUA (Wereldwijd Marktleider in Digital Experience Benchmarking) heeft in juni 2017 de Web Performance Scan Recruitment uitgevoerd. In dit onderzoek oriënteren 200 pas afgestudeerden en young professionals zich op een baan bij 16 toonaangevende bedrijven. De door Floyd & Hamilton gemaakte werken bij website van Coolblue is in dit onderzoek nummer 1 wanneer zij zich oriënteren op een baan! Uiteraard is Floyd & Hamilton zeer blij met deze nummer 1 positie bij de talenten van vandaag.

Nummer 1 in WUA onderzoek

Coolblue behaalt een score van 76, de nummer 2 ABN AMRO scoort 72 net als de nummer 3 Deloitte, de nummer 4 bol.com en de nummer 5 Werken bij PWC. In het onderzoek worden werken bij websites van onderstaande partijen beoordeeld door 200 laatstejaars studenten en young professionals met verschillende studie-achtergronden.

Coolblue biedt in de ogen van werkzoekenden en pas afgestudeerden de beste sollicitatie-ervaring in dit onderzoek. In het onderzoek is er getoetst op diverse variabelen en onderwerpen. Een volledig onderzoeksrapport inclusief maatwerk aanbevelingen, screenshot analyses, kwalitatieve ervaringen van sollicitanten en de volledige benchmarkscores, best cases en best practices van alle 16 partijen is op aanvraag beschikbaar op wua.nl. Download hier de onderzoeksopzet van het onderzoek.

Bekijk hier ons Coolblue project en de werken bij site van Coolblue.