z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Capgemini is een van ‘s werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Capgemini Group is met meer dan 180.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. Zij helpen hun klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren. Zij leveren een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologie en een diepgaande domeinkennis.

The result

Een fraai, informatief en aanprekend recruitmentplatform. De recruitmentsite heeft o.a. een heldere, maar uitgebreide navigatie waardoor het een soepele kandidaatervaring creëert. Aan de recruitmentsite zit tevens ons ATS WebQube gekoppeld waar alle kandidaten in worden geregistreerd en beoordeeld.

Homepage

De homepage is cruciaal voor het succes van de recruitmentsite. Op de homepage wordt het employer brand uitgedragen en wordt er kort aangegeven wat er allemaal te vinden is op de site. De recruitmentsite heeft daarnaast ook een heldere navigatie waardoor het een soepele kandidaatervaring creëert.

Vacature overzicht

Je vindt op deze pagina een actueel overzicht van de openstaande vacatures. Door het gebruik van een filter komt de kandidaat snel bij een geschikte vacature. En kan de kandidaat snel door naar de relevante pagina's.

Vacature detail

Met alle relevante informatie op de vacaturedetailpagina is een goede conversie bewerkstelligd. Vacaturedetailpagina’s zijn ingericht als landingspagina’s en worden direct goed door de zoekmachines zoals Google opgepakt.

Contentpagina's

Naast de eerder genoemde pagina's zijn er nog vele informatie en inspiriratiepagina's om de employer branding van de organisatie goed naar voren te laten komen. Deze mooie en creatieve pagina's en de SEO-optimalisatie maken het platform compleet.
1 / 4