z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Eiffel is een zakelijk dienstverlener uit Nederland. De organisatie is in 1992 opgericht door Ferdi van Dommelen. Het is een familiebedrijf met circa 500 werknemers in dienst. Eiffel richt zich op Legal, Finance en Process en lost uitdagingen op door de inzet van haar professionals en specialisten.

The result

De nieuwe werken bij website van Eiffel heeft een innovatieve navigatie die je gemakkelijk door de website begeleidt. De focus ligt er op de kandidaat zo goed mogelijk te bedienen en de bedrijfs- en vacature informatie tot zich te laten nemen. Daarnaast is er een koppeling gerealiseerd met MS Dynamics om het recruitmentproces en de medewerker administratie vloeiend in elkaar over te laten lopen. 
Eiffel

Homepage

De homepage is cruciaal voor het succes van de recruitmentsite. Op de homepage wordt het employer brand uitgedragen en wordt er kort aangegeven wat er allemaal te vinden is op de site. De recruitmentsite heeft daarnaast ook een heldere navigatie waardoor het een soepele kandidaatervaring creëert.

Vacature detail

Met alle relevante informatie op de vacaturedetailpagina is een goede conversie bewerkstelligd. Vacaturedetailpagina’s zijn ingericht als landingspagina’s en worden direct goed door de zoekmachines zoals Google opgepakt.

Nieuws en events

Op deze pagina's kan de organisatie leuke feitjes, acties en interessante events delen met de kandidaten. Deze extra en inspirerende content is er om een optimale kandidaatservaring te creëren en het gevoel bij de organisatie te versterken.

Vacature overzicht

Je vindt op deze pagina een actueel overzicht van de openstaande vacatures. Door het gebruik van een filter komt de kandidaat snel bij een geschikte vacature. En kan de kandidaat snel door naar de relevante pagina's.
1 / 4