z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Suitsupply is een pakkenmerk dat in 2000 opgericht is in Amsterdam door Fokke de Jong. Suitsupply is pionier in alles wat ze doen en ze werken hard om dat zo te houden. De pioniersgeest zorgt voor een aanstekelijke energie. De kracht ligt in de formule, to the point en nog steeds persoonlijk. Snel en effectief. De combinatie van vakmanschap met flair. Naast pakken, bestaat het assortiment van Suitsupply ook uit overhemden, colberts, stropdassen en schoenen.

The result

Een prachtige, data-driven recruitmentplatform dat erg goed aansluit bij de employer branding campagne van Suitsupply. De vacature overzichten zijn aangevuld met inspiratie-, video’s en  informatiepagina’s in een volledige recruitmentsite. De nieuwe recruitmentsite toont aan hoe je jouw employer brand effectief en goed kan uitdragen via dit medium. Verder is het gekoppeld aan het ATS van Greenhouse. 

Homepage

De homepage is cruciaal voor het succes van de recruitmentsite. Op de homepage wordt het employer brand uitgedragen en wordt er kort aangegeven wat er allemaal te vinden is op de site. De recruitmentsite heeft daarnaast ook een heldere navigatie waardoor het een soepele kandidaatervaring creëert. 

Contentpagina's

Naast de eerder genoemde pagina's zijn er nog vele informatie en inspiriratiepagina's om de employer branding van de organisatie goed naar voren te laten komen. Deze mooie en creatieve pagina's en de SEO-optimalisatie maken het platform compleet.

Vacature overzicht

Je vindt op deze pagina een actueel overzicht van de openstaande vacatures. Door het gebruik van een filter komt de kandidaat snel bij een geschikte vacature. En kan de kandidaat snel door naar de relevante pagina's.

Vacature detail

Met alle relevante informatie op de vacaturedetailpagina is een goede conversie bewerkstelligd. Vacaturedetailpagina’s zijn ingericht als landingspagina’s en worden direct goed door de zoekmachines zoals Google opgepakt.

1 / 4
Suitsupply