z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Takeaway.com, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden, dat in 2000 is opgericht door de toen 21-jarige student Jitse Groen. De naam van de eerste website is nu een van vele, die vallen onder Takeaway.com, dat een aantal soortgelijke websites in andere landen onderhoudt. Na 2015 is het bedrijf zowel door autonome groei als door overnames (Lieferando.de en Just Eat Benelux) sterk gegroeid. Het hoofdkantoor van Takeaway.com is begin 2016 verhuisd van Utrecht naar het Amsterdamse Oosterdokseiland. In totaal heeft de organisatie ruim 800 medewerkers in dienst.

The result

Een prachtig, data-driven recruitmentplatform dat erg goed aansluit bij de employer branding campagne van Takeaway. De vacatures worden in 5 landen in eigen taal (of talen) getoond, zijn goed vindbaar en gekoppeld aan het ATS van Homerun. De vacature overzichten zijn aangevuld met inspiratie- en informatiepagina’s in een volledige (en ook weer per land aangepaste) recruitmentsite.

De nieuwe recruitmentsite toont aan hoe je informatie op een aansprekende manier kan presenteren en hoe je je als werkgever jouw employer brand effectief en goed kan uitdragen.

Homepage

De homepage is cruciaal voor het succes van de recruitmentsite. Op de homepage wordt het employer brand uitgedragen en wordt er kort aangegeven wat er allemaal te vinden is op de site. De recruitmentsite heeft daarnaast ook een heldere navigatie waardoor het een soepele kandidaatervaring creëert. 

Vacature overzicht

Je vindt op deze pagina een actueel overzicht van de openstaande vacatures. Door het gebruik van een filter komt de kandidaat snel bij een geschikte vacature. En kan de kandidaat snel door naar de relevante pagina's.

Vacature detail

Met alle relevante informatie op de vacaturedetailpagina is een goede conversie bewerkstelligd. Vacaturedetailpagina’s zijn ingericht als landingspagina’s en worden direct goed door de zoekmachines zoals Google opgepakt.

Contentpagina's

Naast de eerder genoemde pagina's zijn er nog vele informatie en inspiriratiepagina's om de employer branding van de organisatie goed naar voren te laten komen. Deze mooie en creatieve pagina's en de SEO-optimalisatie maken het platform compleet.
1 / 4