z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Hoe wil jij je als Employer Brand uiten en hoe wil je de kandidaat inspireren om tot sollicitatie over te gaan? Hoe zorg je dat de ‘etalage' mooi is ingericht, maar toch representatief is voor de werkelijkheid? Hoe geef je inzicht in waar iemand komt te werken en wat je te bieden hebt als werkgever? Als specialist in recruitmentsites creëren wij met ons webdesign een betere Candidate Experience. Daarmee bekrachtigen wij jouw Employer Brand en worden kandidaten geinspireerd om bij jou te komen werken.
Eneco Groep
Hunkemöller
Knab
Knab

Waar een ontwerp vroeger vooral alleen mooi moest zijn, is het tegenwoordig veel belangrijker dat deze kandidaatvriendelijk is zodat het eenvoudig is om door jouw recruitmentsite te navigeren. Door het simpel te houden, te leren van onze best practises en te kijken naar de branding van onze klant, ontwerpen wij een optimale custom recruitmentsite. En natuurlijk mobile first!

Daarom kiezen we voor eenvoudige navigatie, duidelijke call-tot-actions en de mogelijkheid voor kandidaten om te focussen op dat wat jij als employer brand onder de aandacht wilt brengen. Daarbij gebruiken we natuurlijk veel beelden. Met video’s en slimme afbeeldingen vergroot je het aantal bezoekers naar jouw recruitmentsite. Daarnaast blijven zij ook langer op de site, wat moet leiden tot een hogere conversie.