z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
Waar moet je allemaal aan denken bij het implementeren van een optimaal recruitment platform? Hoe zorg je dat het Tech landschap zo wordt ingericht dat de datastromen goed verlopen? En dat je inzicht krijgt in waar de kandidaat vandaan komt tot de eindstatus in het sollicitatieproces? Waar moet jij rekening mee houden voor een optimale integratie tussen jouw verschillende HR systemen? Wat moet jij doen om aan de AVG standaarden te voldoen en hoe zorg je voor een veilig platform met een goede performance?

Voor veel bedrijven is het bereiken van een optimaal HR proces en het bijbehorende Tech landschap geen simpele druk op de knop. In de loop van de tijd zijn het aantal kanalen gegroeid en daarmee ook de complexiteit van de datastromen en integraties. 

Floyd & Hamilton heeft jarenlange ervaring met het implementeren van een optimale infrastructuur. Onze best practises hebben we verwerkt in onze Tech Producten, welke continue verder geoptimaliseerd en ontwikkeld worden. Het is tijdens een nieuwe implementatie daarom ook geen druk op de knop, maar eerder een stapsgewijze werkwijze op basis van ervaring en een duidelijke visie met vooraf gedefinieerde design principles.