z Whitepaper
Recruitment Software en Websites
Voor werkgevers ontwerpt en ontwikkelt Floyd & Hamilton innovatieve, gebruiksvriendelijke, aansprekende en volledig meetbare carrièreplatformen. De recruitmentsite wordt ingezet voor de werving van nieuwe medewerkers en voor een betere presentatie als (toekomstige) werkgever en als brand.
Een optimale recruitmentsite

Een optimale recruitmentsite

Recruitmentsites van Floyd & Hamilton zijn volledig adaptief en mobiel vriendelijk. Hierdoor tonen de recruitmentsites op alle devices een optimaal beeld, logische navigatie, de juiste content en passende mogelijkheden om in contact te komen of te solliciteren. Daarnaast zijn de recruitmentsites en het dataverkeer beveiligd, geven deze een consistent beeld op alle moderne browsers en zijn deze zowel in structuur als in content geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Download gratis whitepaper Wil je direct alles weten over hoe je een recruitmentsite inricht en waar je op moet letten? Download dan nu ons gratis whitepaper via: https://www.floydhamilton.nl/downloads
Hudson's bay
Vermaat

De juiste Applicant Journey

Floyd & Hamilton zal op basis van de doelstelling en doelgroep van de recruitmentsite, de website ontwerpen en inrichten. Hierbij is alles erop gericht de doelgroep te bereiken, de gewenste informatie te tonen (tekst, beeld, video) en de bezoekers van de recruitmentsite een logische en intuïtieve route te geven langs de verschillende onderdelen. Belangstellenden moeten continu mogelijkheden worden geboden om gerelateerde informatie te vinden en in contact te treden met de organisatie en recruiters. Ook de mogelijkheid om te verbinden via social media of e-mail moet er te allen tijde zijn. Verder dient het feitelijke sollicitatieproces volledig transparant te zijn en zo worden ingericht dat er geen onnodige drempels worden opgeworpen. Ook bij het ontbreken van een passende vacature kan een open sollicitatie worden achtergelaten of een job alert worden aangevraagd.
Meetbaar en ATS-koppeling

Meetbaar en ATS-koppeling

Een recruitmentsite van Floyd & Hamilton kan aan elk open ATS worden gekoppeld zonder dat de candidate experience hieronder lijdt. Daarnaast hebben wij ook een eigen ATS: WebQube. Alle informatie uit de recruitmentsite komt direct in WebQube terecht en kan later in het kandidaatproces verder worden gebruikt. Als voorbeeld kunnen de sollicitatieformulieren per functie of vacature worden ingericht en het gehele recruitmentproces is van A tot Z doormeetbaar. Hierdoor krijg je inzicht in de herkomst van websitebezoekers, conversies van bezoekers naar sollicitant en de de uiteindelijke conversie naar hire. Waar nodig kan door middel van AB-testen worden gekeken welke content en campagnes het meest effectief zijn of waar aanpassen en bijsturen nodig is.

Projectaanpak bij een recruitmentsite

Floyd & Hamilton draagt zorg voor het projectmanagement, een technisch ontwerp, een visueel design, de content inventarisatie, de bouw, het testen en eventueel koppelen van de recruitmentsite. Daarnaast zorgen wij ook voor het het trainen van de (potentiële) recruitmentsite en WebQube gebruikers. In alle fases wordt de klant nauw betrokken en geïnformeerd en wordt zoveel mogelijk technische en operationele kennis overgedragen. Verder adviseren wij bij de keuze en opmaak van de juiste content (samenstelling) en kunnen wij uiteraard foto- en video materiaal verzorgen.
De recruitmentsite wordt compleet, getest en inclusief de geproduceerde content opgeleverd. Met het zeer gebruiksvriendelijke recruitment CMS is het aanpassen of vervangen van alle content zeer eenvoudig en zonder het risico dat huisstijl, design of templates onbedoeld wijzigen. Floyd & Hamilton verzorgt voor het opleveren een gebruikerstraining voor het CMS en de gebruikershandleiding is eenvoudig (online) benaderbaar. Mochten er echter nadien alsnog vragen bestaan, dan worden deze te allen tijde door de support afdeling van Floyd & Hamilton beantwoord en opgelost.

Thank you for providing a rockstar team to accomplish this challenging task. The recruitmentsite result is stunning! Truly a memorable moment!
Nina ScheinHudson's Bay
We hebben voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij al aanzienlijke ervaring hebben met internationale retailers en veel recruitmentkennis in huis hebben. Daarnaast zijn zij transparant, duidelijk en heel open over het gehele traject.
Suzanne JansoniusHunkemöller
We hadden maatwerk nodig, we waren op zoek naar iets bijzonders. Aan deze vraag heeft Floyd & Hamilton absoluut voldaan. Ze hebben de nodige ervaring in huis over onze sector en hebben een flinke dosis expertise op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling. Onze nauwe samenwerking is soepel verlopen.
Martijn van RossumStudelta
Niet voor niets hebben wij weer voor Floyd & Hamilton gekozen om onze werken bij site te bouwen. Zij maken hun beloftes waar, Onze eerdere en laatste ervaringen met hen zijn echt heel positief!
Kim van de BeekNovamedia
1 / 4

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Ramses Serno