z Whitepaper
Recruitment Sites and Technology
De ontwikkelingen en mogelijkheden in recruitment technology bieden enorme kansen om de juiste kandidaten aan je te binden. Een recruitment platform van Floyd & Hamilton is de schakel tussen jouw kandidaten en jouw werkgeversmerk. De basis van ons platform bestaat uit een eigen recruitmentsite, volledig in lijn met de employer branding en ingericht voor de verschillende unieke candidate experiences. Maar de kracht van onze aanpak is dat de recruitmentsite geen stand-alone oplossing is, maar de basis vormt voor alle aanwezige recruitment applicaties. Door deze te integreren versterk jij niet alleen de candidate experiences maar ben jij ook in staat om de recruitment processen te monitoren, analyseren en optimaliseren.
Een optimale recruitmentsite

Een optimale recruitmentsite

Ieder recruitment platform dat door Floyd & Hamilton wordt gecreëerd, onderhouden en geoptimaliseerd, heeft als basis dat de Candidate Journey optimaal is ingericht, het Design de Employer Branding en Candidate Experience bekrachtigt, het Tech landschap is ingericht op basis van best practises en een duidelijke visie met vooraf gedefinieerde design principles en dat deze continue geoptimaliseerd wordt op basis van Data & Analytics over de gehele candidate journey. 

Een aantal projecten

Projectproces

De eerste fase van het project is vooral gericht op de vraag wat er geïmplementeerd gaat worden en hoe dit eruit komt te zien. Deze fase zal begeleid worden door onze Business Consultant, die veel ervaring heeft met het ontwikkelen van een recruitment platform en het inrichten van een architectuur voor bedrijven waarbij een bepaalde complexiteit samen moet. komen. De uitkomst is zowel een logische structuur van de recruitmentsite als de aansluiting op bestaande inrichting en processen van de organisatie.

In de tweede fase zal de verantwoordelijkheid voor de implementatie van de afgesproken scope worden overgedragen aan de Projectmanager en het bijbehorende development team bij Floyd & Hamilton.

De Projectmanager is verantwoordelijk is voor het vertalen van deze scope in stories voor onze developers zodat er een haalbaar bouwplan en bijbehorende planning gemaakt kan worden. Om de MVP binnen de afgesproken termijn op te leveren bewaakt de Projectmanager de planning en draagt deze zorg voor de documentatie en het aansluiten van de juiste specialisten.

Thank you for providing a rockstar team to accomplish this challenging task. The recruitmentsite result is stunning! Truly a memorable moment!
Nina ScheinHudson's Bay
We hebben voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij al aanzienlijke ervaring hebben met internationale retailers en veel recruitmentkennis in huis hebben. Daarnaast zijn zij transparant, duidelijk en heel open over het gehele traject.
Suzanne JansoniusHunkemöller
We hadden maatwerk nodig, we waren op zoek naar iets bijzonders. Aan deze vraag heeft Floyd & Hamilton absoluut voldaan. Ze hebben de nodige ervaring in huis over onze sector en hebben een flinke dosis expertise op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling. Onze nauwe samenwerking is soepel verlopen.
Martijn van RossumStudelta
Niet voor niets hebben wij weer voor Floyd & Hamilton gekozen om onze werken bij site te bouwen. Zij maken hun beloftes waar, Onze eerdere en laatste ervaringen met hen zijn echt heel positief!
Kim van de BeekNovamedia
1 / 4

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Ramses Serno