Vacatures

join our team

We are hiring

Bekijk onderstaand onze openstaande vacatures.

Staat er voor jou momenteel geen interessante vacature tussen, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan ons team en werken aan aansprekende projecten?

Neem per telefoon of mail contact met ons op.

[Senior] Full Stack Developer

Een allround en roulerende functie in een creatief en gedreven team binnen een snelgroeiende organisatie. Je bouwt niet alleen mee aan de voor- en achterkant van mooie en innovatieve websites voor talloze gave Nederlandse klanten als Coolblue, de Bijenkorf, De Nationale Postcode Loterij, maar ook internationale begrippen als G4S, Takeaway, Xenos en Securitas.

Stagiair Projectmanagement

Hebben online media en het meewerken aan interessante IT projecten jouw interesse en wil je hier op een uitdagende manier mee omgaan? Dan bieden wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. En wil jij daarnaast ook graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en Eneco) werken? Lees dan verder.

HR Adviseur / HR Business Partner

Ben jij een HR Professional die toe is aan een volgende stap? Wil je binnen ons nog jonge bedrijf de HR, Recruitment en Onboarding activiteiten en processen verder vormgeven? Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf en samenwerken met een groep enthousiaste en gezellige professionals? Kom dan nu het Floyd & Hamilton team versterken.

Stagiair Developer

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage in de IT als Developer bij een jong en dynamisch webontwikkelbedrijf in Amsterdam? Ben jij gedreven om overal de slimste oplossing voor te vinden en wil jij graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en Studelta) werken? Lees dan verder over onze interessante vacature.