Vacatures

join our team

We are hiring

Bekijk onderstaand onze openstaande vacatures.

Staat er voor jou momenteel geen interessante vacature tussen, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan ons team en werken aan aansprekende projecten?

Neem per telefoon of mail contact met ons op.

Full Stack Consultant

Een veelzijdige en bepalende functie binnen een professioneel en enthousiast team met een adviesrol richting het Product team en een coachende rol binnen het implementatieteam. Als Full Stack Consultant ben jij verantwoordelijk voor de architecturale kant van de Front End implementaties en het integreren hiervan met onze producten door middel van onze API en middleware.

UX Designer

Een veelzijdige en bepalende functie binnen een professioneel en enthousiast team in een snelgroeiende organisatie met een adviesrol richting opdrachtgevers en het projectteam en een intensieve samenwerking met Front End professionals. Jouw voornaamste taak is het creëren van een optimaal UX design voor de recruitment websites van onze opdrachtgevers.

Stagiair Projectmanagement

Hebben online media en het meewerken aan interessante IT projecten jouw interesse en wil je hier op een uitdagende manier mee omgaan? Dan bieden wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. En wil jij daarnaast ook graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en Eneco) werken? Lees dan verder.

Digital Project Manager

Jouw voornaamste taak is het begeleiden van de creatie en de ontwikkeling van recruitment websites. Daarbij werk je samen met een professioneel en enthousiast team in een snelgroeiende organisatie. Hierin heb je een adviesrol richting opdrachtgevers, een managementrol naar het projectteam en een intensieve samenwerking met ICT/Design professionals.

Stagiair Developer

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage in de IT als Developer bij een jong en dynamisch webontwikkelbedrijf in Amsterdam? Ben jij gedreven om overal de slimste oplossing voor te vinden en wil jij graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en Studelta) werken? Lees dan verder over onze interessante vacature.