Vacatures

join our team

We are hiring

Bekijk onderstaand onze openstaande vacatures.

Staat er voor jou momenteel geen interessante vacature tussen, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan ons team en werken aan aansprekende projecten?

Neem per telefoon of mail contact met ons op.

IT Recruiter

Een veelzijdige en interessante functie binnen een enthousiast team in een snelgroeiende organisatie met een adviesrol richting directie en een creatieve rol wat betreft arbeidsmarktcommunicatie. Onze opdrachtgevers zijn aansprekende Nederlandse en internationale bedrijven (Coolblue, de Bijenkorf, Blokker, Securitas en 2theloo). Word jij onze nieuwe IT Recruiter?

Frontend Developer

Als Frontend Developer bouw je mee aan mooie en innovatieve websites en online tools. Onze opdrachtgevers zijn aansprekende Nederlandse bedrijven (Coolblue, de Bijenkorf, Blokker, Gaastra, McGregor, ArboNed, de Nationale Postcode Loterij) maar ook internationale klanten (Intertrust Group, G4S, 2TheLoo, Xenos, Securitas en People’s Postcode Lottery).

[Senior] Full Stack Developer

Een allround en roulerende functie in een creatief en gedreven team binnen een snelgroeiende organisatie. Je bouwt niet alleen mee aan de voor- en achterkant van mooie en innovatieve websites voor talloze gave Nederlandse klanten als Coolblue, de Bijenkorf, De Nationale Postcode Loterij, maar ook internationale begrippen als G4S, Xenos en Securitas!

Stagiair Projectmanagement

Hebben online media en het meewerken aan interessante IT projecten jouw interesse en wil je hier op een uitdagende manier mee omgaan? Dan bieden wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. En wil jij daarnaast ook graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en 2theloo) werken? Dan is deze stageperiode voor jou een leuke en vooral leerzame stage!

Backend Developer

Als Backend Developer bouw je mee aan mooie en innovatieve websites en online tools. Onze opdrachtgevers zijn aansprekende Nederlandse en internationale bedrijven (Coolblue, de Bijenkorf, Blokker, Securitas en 2theloo). Wij werken met functional programming en wij zoeken een collega met ervaring in talen als Scala en Clojure.

Projectmanager

Als Projectmanager heb je een veelzijdige functie binnen een enthousiast team. Je vervult een een adviserende rol richting opdrachtgevers, een managementrol naar het projectteam en ervaart een intensieve samenwerking met ICT/design professionals. Dus heb je een sterk analytisch denkvermogen in combinatie met een helikopterview over projecten, lees dan verder.

Stagiair Developer

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage in de IT als Frontend Developer bij een jong en dynamisch webontwikkelbedrijf in Amsterdam? Ben jij gedreven om overal de slimste oplossing voor te vinden en wil jij graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en 2theloo) werken? Dan is de beschikbare positie bij Floyd & Hamilton voor jou een leuke en vooral leerzame stage!