Vacatures

join our team

We are hiring

Bekijk onderstaand onze openstaande vacatures.

Staat er voor jou momenteel geen interessante vacature tussen, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan ons team en werken aan aansprekende projecten?

Neem per telefoon of mail contact met ons op.

Frontend Developer

Als Frontend Developer bouw je mee aan mooie en innovatieve websites en online tools. Onze opdrachtgevers zijn aansprekende Nederlandse bedrijven (Coolblue, de Bijenkorf, Blokker, Gaastra, McGregor, ArboNed, de Nationale Postcode Loterij) maar ook internationale klanten (Intertrust Group, G4S, Takeaway, Xenos, Securitas en People’s Postcode Lottery).

[Senior] Full Stack Developer

Een allround en roulerende functie in een creatief en gedreven team binnen een snelgroeiende organisatie. Je bouwt niet alleen mee aan de voor- en achterkant van mooie en innovatieve websites voor talloze gave Nederlandse klanten als Coolblue, de Bijenkorf, De Nationale Postcode Loterij, maar ook internationale begrippen als G4S, Takeaway, Xenos en Securitas.

Projectcoördinator

Wij zijn opzoek naar een project alleskunner. Jij bent verantwoordelijk voor de coördinatie van projecten van design, techniek tot oplevering; van A tot Z. Dit doe je samen met een super gedreven projectteam bestaande uit designers, developers en andere alleskunners. En dit doen we voor enkele hele mooie klanten zoals: Eneco, Coolblue, Suitsupply, Innogy, Binck, en WE Fashion.

Stagiair Projectmanagement

Hebben online media en het meewerken aan interessante IT projecten jouw interesse en wil je hier op een uitdagende manier mee omgaan? Dan bieden wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. En wil jij daarnaast ook graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en 2theloo) werken? Lees dan verder.

HR Adviseur / HR Business Partner

Ben jij een HR Professional die toe is aan een volgende stap? Wil je binnen ons nog jonge bedrijf de HR, Recruitment en Onboarding activiteiten en processen verder vormgeven? Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf en samenwerken met een groep enthousiaste en gezellige professionals? Kom dan nu het Floyd & Hamilton team versterken.

Backend Developer

Als Backend Developer bouw je mee aan mooie en innovatieve websites en online tools. Onze opdrachtgevers zijn aansprekende Nederlandse en internationale bedrijven (Coolblue, de Bijenkorf, Blokker, Securitas, Capgemini, Takeaway en 2theloo). Wij werken met functional programming en wij zoeken een collega met ervaring in talen als Scala en Clojure.

Stagiair Developer

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage in de IT als Frontend Developer bij een jong en dynamisch webontwikkelbedrijf in Amsterdam? Ben jij gedreven om overal de slimste oplossing voor te vinden en wil jij graag met aansprekende klanten (o.a. Coolblue, de Bijenkorf, Securitas en 2theloo) werken? Lees dan verder over onze interessante vacature.