Digital Project Manager

Een veelzijdige en bepalende functie binnen een professioneel en enthousiast team in een snelgroeiende organisatie met een adviesrol richting opdrachtgevers, een managementrol naar het projectteam en een intensieve samenwerking met ICT/Design professionals.

 

Wat is jouw werk in één zin?

Als ervaren Digital Project Manager ben je eindverantwoordelijk voor onze grootste projecten.

 

En als we er meer woorden voor gebruiken….

Jouw voornaamste taak is het begeleiden van de creatie en de ontwikkeling van recruitment websites. Dat begint met het organiseren van een kick-off bij de klant waar de verschillende stakeholders aanwezig zullen zijn. Op basis van de input van de klant start je met de creatie een visual en interaction design in samenwerking met een Visual Designer (UI) en Interaction Designer (UX). Vervolgens zorg je er voor dat op basis van deze designs een optimale recruitment website gerealiseerd wordt met onze Developers. Gedurende het project zorg je dat onze SEO specialist de site goed checkt en je zorgt er in de laatste fase van het project voor dat de klant getraind wordt in het gebruik van WebQube, het Content Management Systeem en Applicant Tracking Systeem van Floyd & Hamilton. Je wordt tijdens het project ondersteunt door de Project Assistent en dit alles wordt in JIRA gedocumenteerd.

 

En nu in bullets: 

 • Verantwoordelijk zijn voor projecten op het gebied van (online) recruitment en Employer Branding voor aansprekende opdrachtgevers, zoals Hunkemöller, Suitsupply, Coolblue, Essent, de Nationale Postcode Loterij, Knab Bank, Pearle, Eyewish, Capgemini, D-reizen, Zeeman, Binck, Securitas, De Bijenkorf, Blokker, Intertoys, G4S, Securitas e.a.
 • Ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een top-dienstverlening ontvangen en hierin sturing geven aan een team enthousiaste professionals met wie je, samen met onze product owners en developers, werkt aan het implementeren van een nieuwe werken-bij-website of het realiseren van andere recruitmentoplossingen;
 • Jij bepaalt wat we nu gaan doen, wat binnenkort en wat nooit, zodat de juiste dingen eerst worden gedaan
 • Je begeleidt alle projectfases bij de opdrachtgevers en onderhoudt nauw contact gedurende de projecten
 • Je bent altijd up-to-date wat betreft de huidige trends in recruitment software en je weet deze te verwerken in onze productvisie
 • Onze klanten en het team enthousiasmeren om mee te gaan op het pad van deze visie en een efficiënte oplossing te implementeren

 

Aan welke ‘ideale’ eisen voldoe jij?

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • 3 tot 5 jaar werkervaring als (Digital) Project Manager en met enige leidinggevende ervaring
 • Een gezonde dosis humor en collegialiteit en goede communicatieve vaardigheden
 • Sterk analytisch denkvermogen in combinatie met een helikopterview over projecten. Ook wanneer er honderden dingen tegelijk gebeuren.
 • Ervaring met JIRA vinden we fijn
 • Passie voor internet en marketing
 • Je voldoet aan onze SPECS: Servicegericht, Professioneel, Energiek, Creatief en Sympathiek

 

Wat doen wij en wie zijn wij? 

Floyd & Hamilton is een internationaal groeiend internet bedrijf en wil voorop blijven lopen op de innovaties binnen haar branche. Om deze groei te realiseren, wordt het geleverde platform (WebQube) continu vernieuwd en verbeterd.

 

Als team enthousiaste en deskundige specialisten adviseert en ondersteunt Floyd & Hamilton organisaties op de raakvlakken van online marketing en recruitment bij vraagstukken op het gebied van: Employer Branding, Recruitmentsites, Applicant Tracking en Social Media Recruitment. Wij zien een goede recruitmentsite en een effectieve inzet van social media hierbij als belangrijkste sleutels tot succes. Daarom vormen het ontwerpen, bouwen en onderhouden van recruitmentsites en het koppelen en/of inrichten van social media pagina’s en online campagnes de kern van onze dienstverlening.

 

Op kantoor heerst een informele sfeer en platte organisatiestructuur. Er wordt snel geschakeld en resultaatgericht gewerkt waardoor nieuwe concepten snel worden opgezet.