Vacature UX Designer

Een veelzijdige en bepalende functie binnen een professioneel en enthousiast team in een snelgroeiende organisatie met een adviesrol richting opdrachtgevers en het projectteam en een intensieve samenwerking met Front End professionals.

 

Wat is jouw werk in één zin?

Het maken van een top UX design, waarbij je rekening houdt met optimale kandidaat- en klantbeleving, technische (on)mogelijkheden en user data en intussen denk je ook na over nieuwe toepassingen en requirements.

 

En als we er meer woorden voor gebruiken….

Jouw voornaamste taak is het creëren van een optimaal UX design voor de recruitment websites van onze opdrachtgevers. Tijdens de kick-off meeting inventariseer je de behoefte van onze klant en de toekomstige gebruikers samen met de stakeholders van onze klant, onze Projectmanager, UI Designer en Creative Director. Dit vertaal je, mede gebruikmakend van onze uitgebreide kennis en data op dit gebied, naar een state of the art interaction design en laat hier je creativiteit op los om tot de hoogste standaard te komen. Vervolgens werk je samen met onze Developers om het UX tot leven te laten komen. Tijdens de bouw blijf je betrokken om met de Developers van gedachten te wisselen over features die eventueel een goede toevoeging zouden zijn en bewaak je het concept wat er uitgedragen moet worden.

 

Daarnaast zijn wij continu onze producten aan het optimaliseren, zoals ons CMS, ATS (Applicant Tracking System), Analyse Tool en Recruitment tools. Ook deze applicaties hebben een UX visie nodig om deze optimaal te laten functioneren voor onze opdrachtgevers. Daarom zal je in onze Productontwikkeling ook een grote rol gaan spelen.

 

En nu in bullets:

  • Verantwoordelijk zijn voor UX design op het gebied van (online) recruitment en Employer Branding voor aansprekende opdrachtgevers, zoals Hunkemöller, Suitsupply, Coolblue, Essent, de Nationale Postcode Loterij, Knab Bank, Pearle, Eyewish, Capgemini, D-reizen, Zeeman, Binck, Securitas, De Bijenkorf, Blokker, Intertoys, G4S, Securitas e.a.
  • Ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een top UX design ontvangen en hen adviseren in de te nemen beslissingen
  • Het onderzoeken en meten van wat werkt en wat niet werkt
  • Je bent altijd up-to-date wat betreft de huidige trends en je weet deze te verwerken in onze productvisie en onze implementaties

 

Aan welke ‘ideale’ eisen voldoe jij?

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren UX Designer met gevoel voor het hele designproces, die het leuk vindt om met de designers van onze klanten te sparren. Ook ben je gemotiveerd om requirements te vertalen naar UX designs die de basis vormen voor de best toepasbare en vooruitstrevende designs.

  • Nieuwsgierigheid en creativiteit!
  • ca. 3 tot 5 jaar werkervaring als UX Designer
  • Een gezonde dosis humor en collegialiteit en goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met JIRA vinden we fijn
  • Je voldoet aan onze SPECS: Servicegericht, Professioneel, Energiek, Creatief en Sympathiek

 

Wat doen wij en wie zijn wij?

Floyd & Hamilton is een internationaal groeiend internet bedrijf en wil voorop blijven lopen op de innovaties binnen haar branche. Om deze groei te realiseren, wordt het geleverde platform (WebQube) continu vernieuwd en verbeterd.

 

Als team enthousiaste en deskundige specialisten adviseert en ondersteunt Floyd & Hamilton organisaties op de raakvlakken van online marketing en recruitment bij vraagstukken op het gebied van: Employer Branding, Recruitmentsites, Applicant Tracking en Social Media Recruitment. Wij zien een goede recruitmentsite en een effectieve inzet van social media hierbij als belangrijkste sleutels tot succes. Daarom vormen het ontwerpen, bouwen en onderhouden van recruitmentsites en het koppelen en/of inrichten van social media pagina’s en online campagnes de kern van onze dienstverlening.

 

Op kantoor heerst een informele sfeer en platte organisatiestructuur. Er wordt snel geschakeld en resultaatgericht gewerkt waardoor nieuwe concepten snel worden opgezet.