z Whitepaper
Recruitment Software en Websites
Wanneer er een belangstellende via de recruitment website heeft gereageerd op een vacature danwel een open sollicitatie heeft verstuurd, begint het proces dat we Applicant Tracking noemen.
Wat moet een ATS kunnen?

Wat moet een ATS kunnen?

Sollicitaties moeten administratief worden verwerkt, opgevolgd, opgeslagen en intern worden gecommuniceerd. Tegelijkertijd dienen de sollicitanten tijdig bericht te ontvangen over de voortgang van de procedure en welke rol hierin van hen wordt verwacht. Een goed Applicant Tracking System (ATS) maakt dit proces kandidaatvriendelijk en zeer efficiënt voor recruiters. Tevens zorgt het systeem ervoor dat er te allen tijde een goed overzicht is van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin deze verkeren. Daarnaast kunnen de vacatures makkelijk worden aangemaakt en gepubliceerd. Ook zorgt het systeem dat het goed meetbaar is en dat alles kan worden geanalyseerd en verbeterd.

Wij integreren met alle ATS systemen

Onze recruitmentsites integreren wij ook vaak met een extern ATS. Zo komen vacatures via onze recruitmentsite binnen in het desbetreffende ATS en gaat vanaf daar de sollicitatie verder. De integratie met de recruitmentsite kan op verschillende manieren. Wat de beste oplossing is, is voor iedere organisatie weer anders. We helpen je graag met het maken van de keuze. Wij koppelen en integreren o.a. met Hireserve, PeopleXS, Microsoft Dynamics, Workday, SAP Succesfactors, Greenhouse, etc.
Wij integreren met alle ATS systemen

Ons Applicant Tracking System: WebQube

Om dit proces eenvoudig, kwalitatief beter en klantgerichter te maken voor organisaties heeft Floyd & Hamilton zelf ook een ATS gebouwd, WebQube.

 

WebQube is een ATS dat:
  • eenvoudig is te koppelen aan de recruitmentsite;
  • het afhandelen van sollicitaties sterk vereenvoudigt en stroomlijnt;
  • sollicitanten automatisch persoonlijk bericht over de voortgang stuurt;
  • een makkelijk uitvraagbare database aanlegt van kandidaten;
  • gebruiksvriendelijke analysetools bezit.

WebQube wordt ingericht naar de structuur van de betreffende organisatie en naar de aard van het recruitmentproces. Samenvattend garandeert het Applicant Tracking System WebQube een snelle en prettige sollicitatie-ervaring met een adequate administratieve verwerking en een overzichtelijke database. Heb je vragen en/of opmerkingen? Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen.

Download gratis whitepaper

Wil je direct alles weten over hoe je een recruitmentsite inricht en waar je op moet letten? Download dan nu ons gratis whitepaper via: https://www.floydhamilton.nl/downloads En ga direct aan de slag met (het verbeteren van) jouw recruitmentsite.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Ramses Serno