grondleggers op
het gebied van
recruitment technologie

hoe wij jou helpen

een sterk team dat
zich iedere dag
inzet voor de beste
resultaten

Het maken van een recruitmentsite wil nog wel eens uitdraaien op een monsterproject. Terwijl dat toch echt helemaal niet nodig is. Floyd & Hamilton zorgt ervoor dat jij snel een goed werkende recruitmentsite heeft die alle ingrediënten bevat voor een optimale candidate experience.

wij zijn Floyd & Hamilton

waarom voor ons kiezen?

Bij Floyd & Hamilton hakken we al sinds 2010 met dit bijltje. We hebben iconische en aansprekende recruitment platformen gebouwd en we hebben een aanpak ontwikkeld die een antwoord biedt op alle uitdagingen die bij een dergelijk project en implementatie komen kijken. Wij helpen jullie in korte tijd en tegen een relatief lage investering een effectieve recruitmentsite neer te zetten die je vervolgens zelf verder kan uitbouwen met Hamilton CMS.

nieuws

wat gebeurt er?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Floyd & Hamilton

12 oktober 2023

Digitaal Werven

Samen met Achmea presenteren we wat we gedaan hebben en gaan doen aan Candidate Experiences. 
Daarnaast zijn we genomineerd voor Werken bij NS!

launch

De site van NS is live!

NS wil niet alleen de reiziger een goede ervaring bieden, maar ook impact maken op de ervaring van de bezoekers op de werken-bij-NS website.

Update

Een score van 8,3!

Digitaal Werven deed onlangs weer onderzoek naar de klanttevredenheid bij opdrachtgevers van bouwers van Recruitmentwebsites en haalde dus ook de scores op bij onze klanten. Mooie rapportcijfers voor ons!

Team

Floyd & Hamilton goes Marrakesh!

We vieren graag samen met ons  team dat het goed gaat en we mooie stappen aan het maken zijn. Daarom zijn we in mei met het complete team naar Marrakesh afgereist.

Event

5 inspirerende voorbeelden

Als het gaat om recruitmentsites, gaan de ontwikkelingen snel. Waar kun je je nog mee onderscheiden? Karlien Donders en Ramses Serno (Floyd & Hamilton) noemen daarvoor in elk geval deze 5 inspirerende voorbeelden.

12,5 jaar Floyd & Hamilton in 3 minuten!

Digitaal Werven deed onlangs weer onderzoek naar de klanttevredenheid bij opdrachtgevers van bouwers van Recruitmentwebsites en haalde dus ook de scores op bij onze klanten. Mooie rapportcijfers voor ons!

Floyd & Hamilton goes Toscany!

Om het koperen jubileum te vieren is nagenoeg het gehele Floyd &Hamilton team 3 dagen afgereisd naar Toscane. 

Wij maken brand custom

recruitmentsites met het door

ons ontwikkelde Hamilton CMS

👋🏼.

Interesse?

Floyd & Hamilton

Vliegtuigstraat 6B

1059 CL Amsterdam