onze candidate driven recruitment websites

experience

presenteren als employer brand

Een recruitment platform van Floyd & Hamilton is de schakel tussen de kandidaten en het werkgeversmerken vormt de basis van een goede recruitmentstrategie. De recruitmentsite is ingericht voor de verschillende unieke candidate experiences. Daarnaast is de recruitmentsite geen stand alone-oplossing, maar wordt deze volledig geïntegreerd met het ATS of HR-systeem. Hierdoor wordt niet alleen de candidate experience geoptimaliseerd, maar ben jij ook in staat om de recruitmentprocessen te monitoren, analyseren en optimaliseren.

desire

Candidate Journeys

Onze aanpak is helemaal opgebouwd rond de candidate journey. Dat is uiteindelijk waar alles om draait: wat je kandidaten zoeken en hoe zij dingen ervaren. Met verschillende ingrediënten richt je een recruitmentsite in die de candidate journey van begin tot einde begeleidt. Of beter gezegd, candidate journeys. Want iedere doelgroep vraagt een andere benadering en maakt een eigen reis.

Bij het uitstippelen van die verschillende candidate journeys moet je dus geen last hebben van ingewikkelde beslissingsprocessen of technische beperkingen. En je site onbegrensd kunnen uitbouwen. Onze technologie bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor een succesvolle recruitmentsite.

Hoe verloopt de creatie?

stap 1

concept &
design

Creatie van een geweldige

uitstraling en slimme candidate

journeys.

stap 2

brand custom
implementatie

Ontwikkelen van een

professionele en startklare

recruitmentsite die indruk maakt.

stap 3

ATS integratie

Dynamisch geïntegreerd

via onze API’s.

stap 4

training &
inrichting

Samen zorgen dat het

inspireert en klopt.

stap 5

livegang 🍾

Let’s celebrate!!!!!!!!

relevant

landingspagina per doelgroep

Voor iedere doelgroep moet er een landingspagina zijn op de recruitmentsite, waar ze in hun candidate journey duiken. Daar schets je kandidaten een beeld van wat ze kunnen verwachten als ze bij jouw organisatie aan de slag gaan. Ze krijgen een inkijkje in hun toekomstige werkomgeving en ontwikkelen er meteen het juiste gevoel bij. Kandidaten kunnen op verschillende manieren op zo’n specifieke doelgroep pagina landen: via je homepage, een wervingscampagne die naar de pagina verwijst of een zoekmachine.

Content Management

In Hamilton CMS is het mogelijk om eindeloos veel landingspagina’s te creëren en deze met gebruik van de beschikbare componenten te vullen met relevante content. Daarmee zorg je ervoor dat kandidaten direct relevante informatie op hun landingspagina vinden. En krijgen ze heel gericht inzicht in wat je organisatie ze te bieden heeft, gezien vanuit hun candidate journey. Denk aan vacatures en doorgroeimogelijkheden. Maar ook aan het team waarvan ze deel uit maken, hun rol in dat team, of de afdeling, werkplek of locatie waar ze terechtkomen. Hoe concreter, hoe beter je tot de verbeelding spreekt.

Wij maken brand custom

recruitmentsites met het door

ons ontwikkelde Hamilton CMS

👋🏼.

Interesse?

Floyd & Hamilton

Vliegtuigstraat 6B

1059 CL Amsterdam