Een data-driven recruitmentsite

Jouw employer brand in de etalage

Een recruitmentsite van Floyd & Hamilton is de schakel tussen de kandidaten en het werkgeversmerk en vormt de basis van een goede recruitmentstrategie. De recruitmentsite is ingericht voor de verschillende unieke candidate journeys. Daarnaast is de recruitmentsite geen stand alone-oplossing, maar wordt deze volledig geïntegreerd met het ATS of HR-systeem. Hierdoor wordt niet alleen de candidate experience geoptimaliseerd, maar ben jij ook in staat om de recruitmentprocessen te monitoren, analyseren en optimaliseren.

Candidate Journeys

op basis van data

Onze aanpak is helemaal opgebouwd rond de candidate journey. Dat is uiteindelijk waar alles om draait: wat je kandidaten zoeken en hoe zij dingen ervaren. Met verschillende ingrediënten richt je een recruitmentsite in die de candidate journey van begin tot einde begeleidt. Of beter gezegd, candidate journeys. Want iedere doelgroep vraagt een andere benadering en maakt een eigen reis.

Bij het uitstippelen van die verschillende candidate journeys moet je dus geen last hebben van ingewikkelde beslissingsprocessen of technische beperkingen. En je site onbegrensd kunnen uitbouwen. Onze technologie bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor een succesvolle recruitmentsite.

Content Management

in Hamilton CMS

In Hamilton CMS is het mogelijk om eindeloos veel landingspagina’s te creëren en deze met gebruik van de beschikbare componenten (dynamisch) te vullen met relevante content. 

Wij maken brand custom

recruitmentsites met het door

ons ontwikkelde Hamilton CMS

👋🏼.

Interesse?

Floyd & Hamilton

Vliegtuigstraat 6B

1059 CL Amsterdam