Candidate Tracking

Het naadloos koppelen met 1 of meerdere Applicant Tracking Systemen (ATS) is van essentieel belang is voor een optimale werking van de recruitmentsite. Wij hebben ruime ervaring in het integreren met verschillende ATS-systemen en verschillende generieke API's hiervoor beschikbaar.

Ons Tech Team heeft uitgebreide kennis van diverse ATS-platformen en kan moeiteloos integreren met bekende systemen. Hierdoor is een aanschaf van een nieuw ATS in principe niet nodig om gebruik te maken van onze services.


Bij Floyd & Hamilton geloven we in custom configuration. We passen onze integraties aan op basis van uw specifieke behoeften en vereisten. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van onze diensten zonder grote aanpassingen aan uw bestaande systemen.

Meer info?

We vertellen graag meer over hoe we bij jouw organisatie kunnen zorgen voor een naadloze integratie het jullie ATS.

020 - 4199 066

WebQube ATS

Naast onze koppelingsmogelijkheden met externe ATS-systemen, bieden wij ook ons eigen ATS-platform, WebQube. Hiermee hebt u toegang tot een krachtig en gebruiksvriendelijk systeem dat perfect geïntegreerd kan worden met uw bestaande processen.