de Nederlandse Spoorwegen

Op NS-medewerkers rust de belangrijke taak om Nederland duurzaam bereikbaar te houden voor iedereen. Het structureel verbeteren van de reis van deur tot deur.

NS zoekt hiervoor betrokken specialisten die rekening houden met veel verschillende belangen en altijd op zoek zijn naar de nieuwste innovaties om elke Nederlander een aangename reiservaring te bezorgen. En die zich nu, morgen en in de toekomst vastbijten in de uitdagingen waar anderen voor weglopen.

Een goede recruitmentsite is in deze zoektocht essentieel. NS wil dan ook niet alleen de reiziger een goede ervaring bieden, maar ook impact maken op de ervaring van de bezoekers op de werken-bij-NS website.

NS is al jaren toonaangevend op het gebied van recruitment marketing en employer branding, maar omdat er altijd ruimte is voor vernieuwing en verbetering heeft NS aan Floyd & Hamilton gevraagd de recruitmentsite verder te optimaliseren. De verbetering zit, naast goede software, vooral in meer gevoel en inspiratie. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om nieuwe features en vooral vele unieke candidate journeys te bedenken, voor zowel de externe als de interne bezoeker.

— iedereen was verrast over wat dit platform allemaal kan —

Iris de Man -

< projectmanager />


Wij maken brand custom

recruitmentsites met het door

ons ontwikkelde Hamilton CMS

👋🏼.

Interesse?

Floyd & Hamilton

Vliegtuigstraat 6B

1059 CL Amsterdam