Hamilton CMS

Je organisatie staat niet stil, net als de arbeidsmarkt. Dat betekent dus ook dat je recruitmentsite dynamisch moet zijn en met deze ontwikkelingen meebeweegt. Je wilt zelf aan de knoppen zitten en je recruitmentsite bouwen en uitbreiden zoals nodig is.

Hamilton CMS is hét content management systeem waarbij alle componenten aanwezig zijn voor een optimale recruitmentsite. Of je nu groot of klein bent!

Waarom Hamilton CMS?

Wat kan er mee?

Journeys inrichten

Voor iedere doelgroep een eigen inspirerend en relevant pad met juist dé componenten die zij nodig hebben op basis van data.

Pagina's beheren

Uitbouwen, inrichten, aanpassen en optimaliseren van de pagina's op de recruitmentsite zonder dat je een developer nodig hebt.

Adaptive content

Kiezen welke content en functionaliteiten op welk device getoond wordt voor een optimale performance.

Vacatures verrijken

Op basis van de vacaturekenmerken uit het ATS wordt dynamisch relevante (inspirerende) content toegevoegd aan de vacature.

Funnels meten

Inzicht in het gedrag van de bezoekers, inclusief het doormeten van waar iemand vandaan komt tot aanname.

SEO optimaliseren

De site is technisch geoptimaliseerd voor SEO, maar als recruitment marketeer kan je ook optimalisaties doen in Hamilton CMS.

Wie gebruiken het?

Verrijkte vacatures

Wat je precies op een vacaturepagina laat zien, hangt helemaal af van de doelgroep waar je je op richt. Want deze pagina is helemaal op het lijf van een persona geschreven.

Wij zorgen er voor dat jouw ATS naadloos samenwerkt met je recruitmentsite. Want dan kun je je vacature op een hele simpele en dynamische manier vullen met content die perfect is afgestemd op je candidate journeys.

Zo zet je binnen een paar minuten een vacature live die kandidaten in je doelgroep optimaal aanspreekt!

Inzicht in de recruitment funnel en performance

Het is essentieel om te weten hoe kandidaten je recruitmentsite gebruiken. Want met die informatie ben je in staat om de site steeds beter aan hun behoeften en verwachtingen te laten voldoen. En behaal je dus steeds betere resultaten. Volg je kandidaten daarom van het begin tot en met het einde van hun reis aan de hand van analyses. Met behulp van het Analyse dashboard krijg je deze inzichten

Extra recruitment tooling

Naast bovengenoemde functionaliteiten hebben we in Hamilton CMS nog meer tooling toegevoegd om nieuwe collega's aan te trekken en te inspireren.

Wij maken brand custom

recruitmentsites met het door

ons ontwikkelde Hamilton CMS

👋🏼.

Interesse?

Floyd & Hamilton

Vliegtuigstraat 6B

1059 CL Amsterdam