Postcode Loterij

  • Recruitmentsite - Goede Doelen Loterijen

“Niet voor niets heeft Floyd & Hamilton opnieuw onze werken bij site gebouwd. Zij maken hun belofte waar, Onze eerdere en laatste ervaringen met hen zijn echt heel positief!”

 

– Kim van de Beek, Nationale Postcode Loterij

Over de opdrachtgever

 

‘Bijdragen aan een schonere en rechtvaardige wereld’. Met dit idee werd in 1989 de Nationale Postcode Loterij opgericht. In 2005 werd de Nationale Postcode Loterij ook in Groot-Brittannië en Zweden opgericht. Het personeel zet zich sindsdien dagelijks met hart en ziel in om deze doelstelling te realiseren. De Nationale Postcode Loterij groeide uit tot de grootste Goede Doelen Loterij in Nederland. Inmiddels maken ook de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij deel uit van de Goede Doelen Loterijen holdingmaatschappij.

 

Onze oplossing

Een separate recruitment website voor de Goede Doelen Loterijen, data-driven,  met een heldere, open structuur en op de homepage duidelijke calls-to-action. Een SEO-geoptimaliseerd recruitmentplatform dat direct gekoppeld wordt aan het ATS WebQube. Een goed vindbare vacaturepagina die door Google al snel wordt opgepikt en met een heldere navigatie een soepele kandidaatervaring creëert. Met alle relevante informatie op de vacaturedetailpagina is een goede conversie bewerkstelligd en door middel van het ATS is zowel het beheren van het sollicitatieproces als het beheren van de talentpool een stuk eenvoudiger geworden.

 

Het eindresultaat

Een mooie harmonie van eenvoud en informatie toont zich op de nieuwe website. Een goed vindbare en volledig door-meetbare recruitment website met een heldere navigatie en juiste conversiepaden. De foto’s geven een beeld van de verschillende functiegroepen en doelgroepen en vooral van de organisatie en het werken bij de Goede Doelen Loterijen. De geboden mogelijkheden van het ATS (WebQube) worden volop gebruikt en zowel de overzichtspagina als de vacaturedetailpagina’s worden goed bezocht via zoekmachines.

Live sinds:

Augustus 2014

Laatste (re)design:

Juli 2017

Oplossingen

Recruitment Website
ATS WebQube

Categorie
Charity